Jaunatviškos išvaizdos žvaigždė, kurią aplinkiniai lengvai palaikytų kone dešimčia metų jaunesne, nėra dažna aukštosios mados renginių viešnia. Nešmėžuoja jos pavardė ir užsienio žiniasklaidoje aprašomuose pramogų pasaulio elito susibūrimuose.

Tačiau tai – ne priežastis manyti, jog aktorė nesidomi šiųmetėmis tendencijomis. Subtilus K. Holmes noras žengti koja kojon su mada atsiskleidė per trečiadienį vykusią parfumerijos apdovanojimų ceremoniją Niujorke.

Katie – lojali amerikiečių dizainerio Zaco Poseno klientė ir viena artimiausių jo bičiulių, tad nenuostabu, kad šventiniam vakarui ji puošėsi būtent šio mados kūrėjo suknia.

Prie kūno priglundanti šleifinė suknelė buvo dekoruota metaliniais puošybos elementais, iš kurių dizaineris meistriškai suformavo miniatiūrines gėlių aplikacijas. Taip jiedu pataikė tiesiai į mados dešimtuką, juk šį sezoną gėlės karaliauja ant žymiausių kūrėjų podiumų!

Prie įspūdingos suknelės aktorė priderino Lorraine Schwartz kurtus papuošalus, kurie taip pat pasitarnavo kaip žavūs gėlių akcentai.

Magical night @zacposen @lorraineshwartz

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on Jun 14, 2017 at 4:35pm PDT

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)