Dar visai neseniai jie kvietė prisijaukinti keistą tendenciją - lengvas sukneles ant petnešėlių, po kuriomis tiesiog privalu vilkėti palaidinukę, o atėjus rudeniui - ir megztinį aukštu kaklu.

Kitas labiau šiltajam metų laikui tinkantis rūbas - trumparankoviai marškinėliai. Nenugrūskite jų giliai į spintą, kadangi šį lengvą drabužėlį siūloma derinti prie žieminių drabužių.

Svarbiausias akcentas - jie privalo būti ne vienspalviai, o marginti grafiniais užrašais, dar geriau - roko grupių ar kitų atlikėjų nuotraukomis, logotipais ar jų pavadinimais, skaičiai ar vintažiniai prekinių ženklų („Coca Cola“, „Pepsi“ ir kt.) pavadinimais!

Tokį įvaizdį jau spėjo perimti ir žinomos moterys, modeliai bei stilingi mados savaičių lankytojai. Kaip joms pavyksta atrodyti puikiai? Paslaptis slypi drąsoje derinti skirtingų stilių drabužius. Marškinėliai - ne tik tinkami vilkėti prie džinsų, bet ir platėjančių klasikinių kelnių ar puošnaus sijono, avėkite aukštakulnius batelius. Užsimeskite klasikinį švarkelį, bomber tipo striukę ar itin madingą kailinį paltą ar... ant viršaus apsivilkite tą pačią aksomo ar šilko suknelę plonomis petnešėlėmis. Nebijokite kontrastų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)