Į šeštąją dešimtį įkopusi Holivudo žvaigždė vilkėjo gėlių motyvais puoštą midi ilgio suknelę. Romantiškų akcentų sukniai suteikė dekoltė ir rankogalius puošiantys raukiniai, o liekną liemenį išryškino subtilus zomšos audinio dirželis.

Vintažinį įvaizdį papildė aukso spalvos basutės nekukliu padu. Vos 157 cm. ūgio žvaigždei aukštakulniai tapo neatsiejama gyvenimo dalimi.

Aksesuarų šįkart taip pat netrūko. Nosį aktorė pabalnojo stilingais akiniais nuo saulės, o ant peties pasikabino ryškios rožinės spalvos rankinę.

55-erių S. Hayek sutuoktinis į mados namų tarpsezoninės „Cruise“ kolekcijos pristatymą Pičio rūmuose atvyko vilkėdamas solidų tamsiai mėlynos spalvos kostiumą.

Pičio rūmuose tai – pirmasis kada nors įvykęs mados kolekcijos pristatymas. Po mados šou „Gucci“ paaukos daugiau nei 2 mln. eurų tam, kad būtų atstatyti garsieji Florencijos „Boboli sodai“. Būtent į šiuos sodus atveria vaizdas iš Pičio rūmų.

Praėjusių metų „Gucci“ mados namų tarpsezoninė kolekcija taip pat buvo pristatyta įspūdingoje vietoje – Vestminsterio vienuolyne.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)