Nors vasara jau įsibėgėjo, dėl niūrių ir darganotų orų vilniečių garderobe vis dar karaliauja tamsios arba pastelinės spalvos. Ryškių ir akinančių spalvų apdarų čia – vienetai ir juos renkasi tik drąsiausi.

Kol orų prognozės nedžiugina, miestiečiai renkasi saugius variantus – apsigobia lengvo audinio lietpalčiais ir švarkais, džinsinėmis ar odinėmis striukėmis.

Kaip populiariausią apavą galima išskirti pozicijų neapleidžiančius sportbačius – juos avėjo kone kas antras DELFI fotografo sutiktas praeivis.

Tarp pagrindinėmis senamiesčio gatvėmis kulniavusių vilniečių sekmadienį buvo galima išvysti ir garsių žmonių.

Nuotaikingai atrodė kartu su mylimąja Vaida Kazakauskyte po miestą vaikštinėjęs televizijos laidų vedėjas Ignas Krupavičius, šiltai sekmadienio pavakarei iš spintos išsitraukęs tamsaus audinio kelnes ir lengvus džinsinius marškinius.

Igno širdies draugė pasirinko taškuotą žalios spalvos kelius dengiančią suknelę, nuo vėjo apsigaubė klasikinio kirpimo švarkeliu.
Vaida Kazakauskytė, Ignas Krupavičius

Senamiestyje sekmadienį buvo galima sutikti ir modelių agentūros „Image group“ bendraturtę, vieną iš festivalio „Mados infekcija“ organizatorių Renata Mikailionytę su karališkojo pudelio veislės augintine Fany.

Vakariniam pasivaikščiojimui Renata puošėsi „boyfriend“ stiliaus plačiomis kelnėmis ir kostiuminio audinio liemene.
Renata Mikailionytė

Daugiau stilingų sostinės gyventojų ir miesto svečių išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)