Ne paslaptis, kad didžioji dalis filologijos studentų – dailiosios lyties atstovės, tad penktadienį vykusi šventė tapo tarsi gražiausia ode moteriškam atributui – suknelei. Tokiam aprangos pasirinkimui nekliudė ir kiek žvarbokas vėjas ar apniukęs dangus.

Suknelių per mokslo baigimo ceremonijos iškilmes būta kuo įvairiausių – nuo vienspalvių nėriniuotų iki kiek žaismingesnių raštuotų. Studentės rinkosi midi ar šiek tiek trumpesnį, kelių nedengiantį suknelių ilgį

Jaunos moterys rinkosi klasikinius baltos ar juodos, pastelinių spalvų derinius – pernelyg ryškių spalvų šįkart, regis, sąmoningai išvengta. Jų užteko ir nuo glėbyje turėtų gėlių, kuriomis apipylė į VU kiemelį susirinkę artimieji ir draugai.

Merginos puošėsi ne tik suknelėmis, bet ir palaidinės ir sijono deriniais. Nuo žvarbesnio vėjo apsigobė klasikiniais švarkeliais ar odinėmis striukėmis, o ryškiausiu jų įvaizdžio akcentu tapo veidus puošiančios šypsenos.

Kaip puošėsi VU Filologijos fakulteto diplomų įteikimo šventės dalyvės išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)