Minimalistiniu stiliumi pasižyminti dizainerė šiuo metu išgyveną kolekcijos pristatymo pasiruošimo darbų piką.

Vieša paslaptis, kad V. Beckham save laiko darboholike, galinčia nuo ryto iki išnaktų planuoti svarbiausias detales, dėlioti paskutinius renginio štrichus. Tačiau įtemptos ir ilgos darbo valandos išsekina net pačius stipriausius.

Niujorko gatvėmis trečiadienio popietę grakščiai kulniavusi dizainerė pavargusias akis slėpė po urbanistinio stiliaus akiniais, vilkėjo savo kūrybos laisvo modelio kelnių ir marškinių kostiumėlį.

Būtent pastarasis ir atkreipė žiniasklaidos dėmesį. 2018 m. pavasario ir vasaros tarpsezoninėje kolekcijoje šis languotų marškinėlių ir kelnių modelis buvo pristatytas rausvos spalvos.

Tos pačios spalvos ir audinio dviejų dalių kostiumėliai pamažu įsitvirtina ne kaip trumpalaikis mados vėjas, bet ilgalaikė tendencija.

Tai taip pat ir puiki investicija, juk abi dalis galima lengvai derinti prie kitų turimų drabužių, taip sukuriant dar daugiau stilingų derinių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)