Penktadienį, kaip ir daugelyje sostinės biurų ar verslo centrų, darbuotojų aprangos stilius laisvesnis ir ne toks oficialus.

Fotoreportažų cikle „Penktadienio aprangos kodas“ puikiai nusiteikęs bendrovės kolektyvas atrodė spalvingai ir stilingai, o jų veidus puošė šypsena. Tačiau nieko nuostabaus - žaismingame biure šypsena lydi nuolatos!

Be to, paskutinę darbo savaitės dieną darbuotojai gali atsivesti savo augintinius, o tėveliai - savo vaikus. Tiesa, pastarieji biure esančiame vaikų dienos centre savo atžalas gali palikti ir kasdien.

Tie, kurie augintinio neturi, pasiilsėti ir akis paganyti gali žvelgdami į akvariumą. Na, o šį kartą atvirose biuro erdvėse ir kabinetuose zujo net keturi šunys. Vis tik daugiausia dėmesio sulaukė ir ne toks įprastas augintinis - minkštutėlis ilgaausis triušis.

Bitė

DELFI Stilius kviečia susipažinti su stilingaisiais „Bitės“ darbuotojais ir pamatyti, ką penktadieniais jie vilki.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)