Ryškės ir drabužiai, ir tai, ką derinsime prie jų. Ypatingai turėtumėte atkreipti dėmesį į rankines. Jų pasirinkimas bus neįtikėtinai platus, o jeigu ieškosite originalaus ir išskirtinio dizaino - ateinantis sezonas tam bus kaip tik palankus.


„Zara“, gamintojų nuotr.

Atėjus ilgai lauktam šiltajam sezonui, bent kuriam laikui pamirškite dideles talpes „shopper bag“ tipo rankines, į kurias, neabejojame, galėjo laisvai sutilpti visas jūsų pasaulis, kadangi jų vietą užims kur kas mažesni ir išskirtinesni modeliai. O jie bus išties skanūs! Anr rankinių nuguls ryškispalviai vaisiai, egzotinės gėlės ir gyvūnai, jūsų mėgstami animaciniai personažai bei raštai.


„Mango“, gamintojų nuotr.

Pačios rankinės nebus tokios talpios, į jas veikiau tilps tiks svarbiausi daiktai. Siluetuose dominuos geometrinės figūros: kvadratas, trapecija, apskritimas. Madingos minimalistinio dizaino detalės tokios, kaip smulkūs metaliniai užsegimai bei ploni dirželiai.


„Zara“, gamintojų nuotr.

„Zara“, gamintojų nuotr.

„Zara“, gamintojų nuotr.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)