Ne paslaptis, kad tobulai suformuoti antakiai pakeičia visą išvaizdą. Jei vis dar ieškote veiksmingo būdo, kaip pačiai profesionaliai susitvarkyti antakius, galbūt jums patiks šis metodas, kuriam tereikia turėti siūlo galą. Pateikiame antakių pešiojimo siūlo „šaudykle“ aprašymą ir kelis patarimus, kaip tai atlikti geriausiai.

Tam, kad suformuotumėte norimus antakius, prieš pešiojimą reikėtų pieštuku nusibrėžti norimą formą. Nusikirpkite siūlą ir suriškite mazgu abu jo galus, kad gautumėte kilpą. Į gautą kilpą įkiškite abi rankas ir atitraukite jas į šonus. Persukite per vidurį kokius penkis-šešis kartus, stipriai laikydami vieną galą. Turite gauti begalybės ženklo arba smėlio laikrodžio formą.

Plaukelius pešiosite persukta centrine „šaudyklės“ dalimi. Tokiu būdu galima šalinti plaukelius nuo viso veido ar kūno. Tai gali būti šiek tiek skausminga, tad prieš pradėdamos prisidėkite prie norimos vietos karštą rankšluostį, kad atsivertų poros.

Išsami instrukcija:

1. Nukirpkite apie 45 cm siūlo.

2. Suriškite mazgu abu galus, kad gautumėte kilpą.

3. 10 kartų persukite, kad gautumėte „šaudyklę“.

4. Pasipraktikuokite judinti „šaudyklę“ iš vieno šono į kitą, vienu metu išplėsdami vienos rankos pirštus, o kitos suspausdami.

5. Kai jau išmoksite valdyti šaudyklę, suimkite siūlais nepageidaujamus plaukelius ir nukreipkite prieš plaukelių augimo kryptį. Siūlų trikampiu vienu metu išskirkite vieną zoną.

6. Tokiu pat būdu galima suformuoti kaktos formą, pašalinant nepageidaujamus plaukus, arba pašalinti nepageidaujamus plaukelius nuo viršutinės lūpos.

Patarimai:

1. Neskubėkite, dažnai sustokite įvertinti bendrą vaizdą. Geriau po to dar kartą sugrįžti į tą patį plotą, nei persistengti.

2. Prieš imantis tikslumo reikalaujančios antakių zonos, visų pirma reikėtų gerai įvaldyti šaudyklės techniką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)