Darbe drabužiai neturėtų nei per daug išryškinti figūros, nei dramatiškai paskandinti. Iš tamsių spalvų paletės tiks madingoji burgundiško vyno, navy, smaragdų žaluma, pilka, plytų oranžinė, baklažanų violetinė. Iš šviesiųjų - melsvi, rusvi, pilkšvi, smėlio, pudros, pasteliniai rožiniai ir žydri atspalviai. Praktiškesnis variantas bus ne vientisas megztinis, o kardiganas, tokį galėsite vilkėti ir vieną, ir ant kitų drabužių, pavyzdžiui, marškinių ar suknelės.

MEGZTINIS IR MIDI ILGIO SIJONAS

Toms, kurios mėgsta moterišką eleganciją (platėjantys sijonai, akcentuotas liemuo, aukštakulniai) šįmet siūloma įsigyti midi ilgio sijoną, siekiantį žemiau kelių. Jis ne tik šildys, bet ir pabrėš moteriškus linkius. Prie tokio sijono tiks ir prigludęs, ir kiek platesnio sijono megztinis.

Delfi Stilius nuotr.

MEGZTINIS IR TIESIOS KELNĖS

Prie megztinio stilingai atrodys tiesaus arba siaurėjančio silueto kelnės. Rinkitės standesnį audinį ir griežtesnį kirpimą, tai įvaizdžiui suteiks profesionalumo. Nebijokite sodresnių spalvų, pavyzdžiui, tamsiai žalios, violetinės.

Delfi Stilius nuotr.

MEGZTINIS IR PIEŠTUKO SILUETO SIJONAS

Pieštuko silueto sijonas ypač praverčia darbo garderobe. Jis puikiai tinka ir prie vakaro palaidinių, ir prie kasdienių megztinių. Žiemai megztinio ir tiesaus sijono derinį siūlo mados namai „Lacoste“, „Jasper Conran“, „Bottega Veneta“, „Max Mara“, „Akris“ ir kiti. Išbandykite drąsesnį derinį – megztinį ir tiesų odinį sijoną. Kadangi pieštuko sijonas yra prigludęs, galite laisviau varijuoti siluetais, pavyzdžiui, derinti tiek prigludusį golfą, tiek platų oversized megztinį.

Delfi Stilius nuotr.

MEGZTINIS IR SUKNELĖ

Darbe megztinį galite vilkėti ir ant suknelės. Rinkitės elegantišką, viršuje prigludusio silueto suknutę, kad sluoksniuodama drabužius nesijaustumėte it svogūnas. Tiks užsegamas kardiganas arba dirželiu sujuostas megztinis. Šaltu metu prie tokio ansamblio derinkite ilgaaulius batus, užsiriškite skarelę ar šalikėlį.

Delfi Stilius nuotr.

MEGZTINIS IR DŽINSAI

Jei tik darbovietėje galite mūvėti džinsus, pirmyn. Kad atrodytumėte solidžiau, išsirinkite kelias prabangos suteikiančias detales. Tiks kailinė apykaklė, klasikinis švarkelis, elegantiški aulinukai. Atminkite, kad tamsūs arba juodi džinsai atrodo subtiliau nei šviesūs.

Delfi Stilius nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)