Visgi, siūlomas kaklaraiščių pasirinkimas yra toks platus, kad išsirinkti sau tinkamą tapo tikrų tikriausiu iššūkiu bei atsakingu veiksmu. Ieškant geriausio modelio, reikia atsižvelgti į keletą svarbių kriterijų: audinį, spalvą, raštą, prie kokio kostiumo jį derinsite, plotį, storį bei ilgį.

Taip, kaklaraiščio ilgis yra itin svarbus, antraip jūs atrodysite mažų mažiausiai juokingai. Deja, bet šios apmaudžios klaidos neišvengė ir šiuo metu į JAV prezidentus kandidatuojantis verslininkas ir politikas Donaldas Trumpas, antriesiems debatams pasirinkęs akivaizdžiai per ilgą kaklaraištį.

Norint, kad kaklaraištis atrodytų tinkamai, o jūs jį užsirištumėte gražiai, reikia pasirinkti gerą ilgį. Kaklaraiščiai gaminami nevienodų ilgių ir pločių. Tad ir jų ilgiai po surišimo skirsis. Patarimas paprastas – mazgą riškite tiek kartų, kol kaklaraištis taps tinkamo ilgio.

Kaip nustatyti gerą ilgį? Jis turėtų būti tarp diržo pradžios ir jo vidurio. Jei kaklaraištis bus per trumpas ar per ilgas – toks variantas sugadins jūsų įvaizdį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)