1. SIAURAS SIJONAS

Prigludęs pieštuko silueto sijonas atrodo elegantiškai, tačiau pabrėžia klubų linkius, tai drabužis, kurį galite vilkėti ir laisvalaikiu, ir darbe. Rinkitės tamprų, tačiau kokybišką audinį, o matuodamasi siauresnio modelio sijoną įsitikinkite, jog patogiai jausitės tiek eidama, tiek sėdėdama. Svarbu, kad sijonas gražiai apglustų figūrą, nekabėtų, bet ir nebūtų pernelyg aptemptas.

Vida Press nuotr.

2. KOJAS IŠRYŠKINANTYS DŽINSAI

Ne ką mažiau seksualiai gali atrodyti ir paprasti tamprūs džinsai. Siauras siluetas išryškina sėdmenis, klubus, kojas, tačiau palieka šiokią tokią paslaptėlę. Jei manote, kad siaurus džinsus gali mūvėti tik modeliai, klystate. Rinkitės tamsų ir kokybišką džinso audinį, atkreipkite dėmesį į siluetą, pasiuvimą: jei šis tiknka jūsų figūrai, akimirksniu atrodysyte dailiau. Sakoma, kad tobulai tinkančių džinsų darbas – sukurti tobulų sėdmenų efektą.

Vida Press nuotr.

3. LIEMENUOTA SUKNELĖ

Akcentuotas liemuo – dar vienas patrauklumo garantas. Savo spintoje turėkite porą liemenuotų ar prigludusių, bet taliją išryškinančių suknelių, kuriomis galėtumėte pasipuošti eidama su mylimuoju romantiškos vakarienės. Šaltajam sezonui puikiai tiks prigludusios trikotažo suknelės ilgomis rankovėmis. Nesuklysite įsigijusi ryškesnės spalvos arba gundančią juodą.

Vida Press nuotr.
Vida Press nuotr.

4. APNUOGINTI PEČIAI

Viena gražiausių ir geismą keliančių moters kūno dalių – dailūs pečiai. Subtiliai juos atidenkite vilkėdama berankovę palaidinę ar suknelę. Šįmet itin madingi uždari megztiniai ir suknelės su iškirpimais ties pečiais - subtilu, bet traukia akį.

Vida Press nuotr.