Tamprūs džinsai tinka visoms

Jei sunku rasti tinkančius džinsus, pirkite džinsus su likra. Na taip, šį sezoną madingi vadinamieji mamų džinai, kurie absoliučiai nesitempia, bet tamprūs džinsai atrodo gražiau. Plačius klubus pridengs didesnės kišenės, o aukštas liemuo prilaikys net ir minkštesnį pilvą.

Nepervertink liemenėlės kaušelių dydžio ir nenuvertink apimties

Rinkdamosi liemenėlę moterys daro dvi dideles klaidas – neįvertina kaušelių dydžio ir pervertina liemenėlės apimties dydį. Jei užsisegus liemenėlę, atsiranda negilus krūtų tarpelis, nieko blogo. Na o jei liemenėlė tinkama, iš kaušelių neturi veržtis krūtys. Užsisekite liemenėlę ir žiūrėkite, ar krūtys nėra per daug suspaustos ir nesiveržia pro šonus.

Pati liemenėlė užsisegus neturi per daug įsiveržti ir neturi būti per laisva.

Pirk, atsižvelgdama į plačiausią kūno vietą

Nesudėtinga taisyklė, kuri viską keičia – pirkti drabužį pagal plačiausią kūno vietą, o visa kita derinti pagal tai. Pavyzdžiui, išsirinkti palaidinę, kuri būtų kaip tik per pečius ir per krūtinę, o rankoves ir liemenį galima pasiaurinti, jei norima smėlio laikrodžio figūros.

Spalvos padeda paryškinti arba nuslėpti

Pirkdama maudymosi kostiumėlį tikriausiai galvoji apie siluetą ir dizainą. Tačiau ne mažiau svarbi spalva, nes ji trauks dėmesį į dailiausias kūno dalis. Jei norisi paryškinti, pabrėžti, reiktų rinktis ryškią spalvą ar įdomų raštą. Jei norisi nuslėpti (tarkime, pilvą), spalva turėtų būti nuosaikesnė. Nebijok maudymosi kostiumėlių iš skirtingų dalių. Jei nori atkreipt dėmesį į krūtinę ir nukreipti dėmesį nuo klubų, maudymosi kostiumėlio viršutinė dalis turi būti ryški, o apatinė – juodos ar tamsiai mėlynos spalvos.

Atkreipk dėmesį į proporcijas


Jei esi smulki, rinkis standartines, į apačią siaurėjančias kelnes.

Kriaušės formos figūra? Tau tiks kombinezonas.

Smėlio laikrodžio figūra? Rinksi kelnes aukštu liemeniu, perjuostas diržu, kad pabrėžtum liemenį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)