1. Pledas – jauku, šilta ir gera. Ir nebūtinai super šiltas ar pūkuotas. Aš pati mėgstu lengvus, kuriuo galima ne tik užsikloti, bet ir susisukti kaip į drabužį, nes taip dar jaukiau! („Zara Home“)

2. DOVANA: ypatingas „Uoga Uoga“ juodasis rinkinys, kuriame rasi neįprastą juodą muilą su bambuko anglimi, eterinių aliejų mišinį su eukaliptais ir intriguojančią juodą kaukę.

3. Balti klasikiniai marškiniai – visad puiki idėja. Ir jų niekada nebūna per daug. Tobulas pasirinkimas ir įdomi alternatyva standartui – marškiniai su keičiama apykakle („OVO Things“).

4. Gerų spalvotų pieštukų rinkinys. Spalvinimas ir piešimas ramina, padeda atsipalaiduoti mintis ir išreikšti emocijas. Be to, būna akvarelinių, kuriais pieštus piešinius gali vandeniu išlieti lyg akvarelinį paveikslą. Telieka pagauti įkvėpimą!

Apie konkursą daugiau ČIA

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją