Neseniai socialiniame tinkle „Instagram“ pasklido nuotraukos su žyme „Feather brows“ (liet. Plunksniniai antakiai), o jomis jau spėjo pasidalinti vienas didžiausių mados portalų „Oyster“ bei žurnalas „Harper's Bazaar“.

Kokių tik antakių jau nesame matę. Jie buvo ploni it siūlas, ryškūs ir stori, dažomi, tatuiruojami. Tačiau šį kartą jų išvaizda primins ne ką kitą, o plunksną.

Šukuojami dviem skirtingomis kryptimis, jų formai išlaikyti bus naudojamos fiksuojamosios priemonės. Svarbu, kad antakiai būtų pakankamai stori, o juos galėtumėte perskirti pusiau.

Kad antakiai būtų ryškesni, kai kurios merginos įsigudrino juos padažyti kita spalva, pavyzdžiui, metalo atspalviu. Kitas variantas - paryškinti akis spalvotu (mėlynu, violetiniu ar kito atspalvio) blakstienų tušu.

Tokia netikėtai atsiradusi tendencija, ko gero ilgai netruks ir jos gerbėjų būrio skaičius neišaugs. Tačiau pasidairyti į mados keistenybes - visada smalsu.

Ar jums tokia grožio naujiena patraukli?

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)