Lietuvis lemiamame penktame sete du kartus turėjo po dvigubą galimybę laimėti varžovo padavimų serijas, tačiau jomis nepasinaudojo ir galiausiai viską užbaigė savo paties dviguba klaida (3:6, 6:4, 6:7 (6:8), 6:4, 5:7).

„Žinoma, kad tikėjau, jog galiu laimėti. Kuo tokie žaidėjai geresni? Niekuo, tik tuo, kad aš neišnaudoju savo galimybių. Kitą kartą bandysiu geriau išnaudoti savo šansus, kadangi žinosiu, kad man jau buvo tokia situacija“, – teigė lietuvis interviu portalui doublefault.lt

„Sutinku, kad tai – pats gražiausias pralaimėjimas mano karjeroje, bet dabar mane yra tikrai apėmusios emocijos, kaip ir visus turbūt, nes kad ir kokį mačą pralaimi, pirmiausia žiūri į negatyvius dalykus, o kai apsiramini ir išanalizuoji viską, padarai ir pozityvių išvadų“, – neslėpė nusivylimo tokia dvikovos baigtimi mūsiškis.

Visgi R. Berankis tikino, kad tai – ne paskutinis jo pasispardymas su elitiniais tenisininkais.

„Mano šiandieninis žaidimas nėra vienadienis. Tą rodo patys rezultatai, nes daug paskutinių mačų su aukšto rango varžovais yra pralaimėti tik per plauką. Esu labai patenkintas savo treneriais vokiečiais Raineriu Schuttleriu ir Dirku Hordorffu“, – pareiškė jis ir pridūrė, kad nejautė papildomo jaudulio dėl to, jog mačas paskutinę akimirką buvo perkeltas į centrinį kortą.

„Jaudinausi galbūt tik pirmą kartą, kai centriniame „US Open“ korte žaidžiau su Andy Murray. O kai tai – jau antras, trečias ar ketvirtas kartas, pripranti“, – pasakojo jis.

Ričardas po mačo vs Cilic

Karštas, ta prasme, Ričkos interviu doublefault.lt spec korespondentams ir vyr, ta prasme, specialistams iš karto po mačo su Čiličium. Kalbėt buvo, ta prasme, nelengva ir jam, ir, ta prasme, jiems. Todėl vietomis tai daro jis, o vietomis jie :)p.s. autoriai labai prašo, kad visi media naudotojai nurodytų video kilmę ir šaltinį. Ir sako už tai ačiū, ta prasme.
Posted by Doublefault.lt on 2015 m. liepos 1 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)