Balandžio 16-21 dienomis Kairo El Solaimaneyah teniso ir golfo klube vyksiančiame turnyre be lietuvių dar žais Alžyro, Armėnijos, Kipro, Egipto, Airijos, Kenijos, Maltos, Moldovos, Maroko, Namibijos ir Tuniso rinktinės.

Kalbėdama apie Lietuvos komandos sudėtį E. Liachovičiūtė teigia neturėjusi nė menkiausių abejonių dėl dviejų komandos narių.

„Lina yra tikra rinktinės lyderė, ji jau daugelį kartų žaidė šiame turnyre. Joanos galimybes žinau taip pat gerai, be to, pernai Federacijos taurės turnyre ji jau turėjo galimybių „pačiupinėti“ pačias varžybas, susipažinti su jų formatu“.

Akvilė Paražinskaitė ir Justina Mikulskytė, anot Lietuvos Lietuvos rinktinės kapitonės, pateko į komandą, nes šiuo metu yra pačios perspektyviausios jaunosios Lietuvos tenisininkės.

„Be to, Akvilė ir Justina kartu gerai žaidžia dvejetus ir tai buvo dar vienas svarbus aspektas, lėmęs mano pasirinkimą. Pakanka prisiminti bronzos medalius, kuriuos pernai merginos kartu iškovojo olimpiniame jaunimo festivalyje“.

Komandos turnyre bus burtų būdu suskirstytos į dvi grupes. Į atkrintamąsias varžybas pateks po dvi stipriausias kiekvienos grupės rinktines. Pusfinalių susitikimuose ir paaiškės dvi komandos, kitais metais žaisiančios Federacijos taurės („Fed Cup“) Europos-Afrikos zonos antroje grupėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją