D. Ferreras „China Open“ pirmenybes laimėjo prieš šešerius metus, o praėjusiais metais savo pasirodymą baigė pusfinalyje. Ispanas pralaimėjo pirmai pasaulio raketei serbui Novakui Djokovičiui.

Antrame varžybų rate išvysime ir septintą pagal skirstymą ispaną Roberto Bautista-Agutą, kuris nugalėjo atrankos varžybų dalyvį australą Johną Millmaną 6:4, 3:6, 6:3. Ispanas šiame mače užtruko dvi valandas ir 17 minučių, o varžovą palaužė 5 kartus iš 13 „break point'o“ galimybių.

R. Bautista-Agutas šį sezoną iškovojo 48 pergales ir patyrė 18 nesėkmių. Ispanas titulus iškovojo Ouklande (JAV) ir Sofijoje (Bulgarija). Kitas jo varžovas britas Kyle'as Edmundas, kuris nesunkiai įveikė ispaną Guillermo Garcia-Lopezą 6:3, 6:2.

Paskutiniame pirmadienio mače prancūzas Lucasas Puille sutriuškino vardinį kvietimą gavusi Taivano tenisininką Yen-Hsun Lu 6:1, 6:2.

Už patekimą į antrą „China Open“ etapą tenisininkai užsitikrino 45 reitingo taškus ir 39 tūkst. JAV dolerių piniginę premiją.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją