Penktąjį reitingą atrankos turnyre turėjusi A. Čepelytė ir karto pateko į antrąjį ratą ir lemiamoje dvikovoje pirmadienį 6:1, 6:4 nugalėjo 20-metę Matyą Nagpal iš Indijos.

J. Mikulskytė pirmajame kvalifikacijos rate sekmadienį 6:1, 6:0 sutriuškino metais jaunesnę kinę Ziyu Wang, o lemiamoje dvikovoje dėl kelialapio į pagrindinį turnyrą pirmadienį 6:2, 6:2 nugalėjo 20-metę brazilę Andressą Cristiną Vaz Osorio de Souzą.

A. Čepelytės varžove pirmajame pagrindinio turnyro vienetų varžybų rate bus ketvirtoji pagal skirstymą 27-erių metų Ola Abou Zekry (WTA-498) iš Egipto, o J.Mikulskytė išmėgins jėgas su 24-erių ukrainiete Anastasija Charčenko (WTA-1082).

Dvejetų varžybų pirmajame rate Lietuvos merginos susitiks su rusėmis Ksenija Bekker ir Anna Pribylova.

Turnyro Šarm el Šeiche prizų fondą sudaro 10 tūkst. JAV dolerių.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją