Pirmadienį 35-erių Los Andželo „Lakers“ klubo gynėjas Salvadore stebėjo Vokietijos ir Portugalijos rinktinių susitikimą, o kitą dieną Fortalezoje grožėjosi mūšiu tarp pirmenybių šeimininkų bei meksikiečių.

Į Braziliją futbolas amerikietį atviliojo nebe pirmą kartą: prieš metus jis apsilankė ir FIFA Konfederacijų taurės turnyre.

„Esu didelis futbolo mėgėjas. Augdamas Italijoje nuo šešerių iki 14 metų futbolą žaisdavau kiekvieną mielą dieną. Tiesą sakant, tai mano mėgstamiausia sporto šaka“, – atviravo krepšininkas.

Paklaustas, kurias ekipas tikisi pamatyti finale, K. Bryantas prognozavo kaimynų dvikovą tarp brazilų ir argentiniečių. Tiesa, su viena išlyga – jei Pietų Amerikos atstovams kiaulystės neiškrės Vokietijos rinktinė, kurią K. Bryantas taip pat priskiria prie pagrindinių čempionato favoritų.

K. Bryanto sugebėjimus futbolo aikštėje galite įvertinti iš šio draugiško mačo, kuriame krepšininkas žaidė kartu su Josepu Guardiola:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)