Nors buvo tikimasi, kad kojos traumą besigydantis 28-erių metų 209 cm ūgio puolėjas prisijungs prie nacionalinės rinktinės ir padės jai turnyre Brazilijoje, medikų verdiktas buvo griežtas: žaisti kontaktinio krepšinio Minesotos „Timberwolves“ puolėjas vis dar negali.

Kad krepšininkas galutinai pasveiktų, reikia dar mažiausiai trijų savaičių, todėl Aleksandras Džordževičius ir jo kariauna N. Bjelicjos pagalbos Rio nesulauks.

„Aš labai norėjau dalyvauti Rio de Žaneiro olimpiadoje, tačiau to padaryti negalėsiu. Man labai liūdna ir atsiprašau dėl tokios situacijos. Kalbėjomės su treneriu ir priėmėme sprendimą, kad tokioms varžyboms reikia būti kokybiškai pasirengus fiziškai. Tačiau šiuo metu mano forma yra prasta, dar reikia laiko reabilitacijai. Bet kuriuo atveju, su komanda Rio de Žaneire būsiu visa širdimi“, – kalbėjo N. Bjelica.

Serbijos rinktinė olimpines kovas A grupėje pradės kartu su JAV, Prancūzijos, Australijos, Kinijos ir Venesuelos ekipomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją