Antradienį olimpiniame kaimelyje buvo apvogta Lietuvos irkluotoja Milda Valčiukaitė.

Donatos Vištartaitės porininkė ir viena didžiausių šalies olimpinių vilčių pasigedo nemenkos sumos grynaisiais, kvepalų.

22-ejų metų žaidynių debiutantės asmeniniai daiktai dingo iš kambario olimpiniame kaimelyje. Įtariama, kad juos pasisavinti galėjo valytoja. Apie vagystę delegacijos atstovai informavo žaidynių organizatorius ir teisėsaugą.

Nemalonus incidentas nepadės M. Valčiukaitei ir D. Vištartaitei ruoštis porinių dviviečių irklavimo varžybų pradžiai, kuri laukia jau šeštadienį.

Kiek anksčiau nuo ilgapirščių olimpiniame kaimelyje nukentėjo Australijos sportininkai. Pastarieji buvo apvogti per priverstinę evakuaciją praėjusį penktadienį, kuomet australams skirto kaimelio pastato rūsyje kilo nedidelis gaisras. Grįžę į kambarius, delegacijos nariai neberado ne tik nešiojamų kompiuterių, bet ir marškinėlių, skirtų apsisaugoti nuo Zika viruso.

Nei vagystė, nei gaisras nebuvo pirmieji australų nuotykiai Rio de Žaneiro olimpiniame kaimelyje.

Praėjusios savaitės pradžioje atvykę svečiai iš Žaliojo kontinento sukėlė triukšmą dėl olimpiniame kaimelyje juos pasitikusių neužbaigtų santechnikos ir elektros darbų.

„Iš vamzdžių varvantį vandenį, užblokuotus tualetus, neapšviestus laiptus ir atvirus elektros laidus“ radę australai pasipiktino tokiomis sąlygomis ir pareiškė verčiau gyvensiantys viešbutyje, o atlyžo tik žaidynių šeimininkams pasiskubinus pagerinti padėtį kaimelyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (279)