„Tai buvo nepamirštama patirtis olimpinėse žaidynėse. Nuostabus visų draugiškumas ir palaikymas. Apmaudu, kad pačiam nepavyko pademonstruoti gero rezultato, bet labai norisi pasveikinti visus Lietuvos sportininkus iškovojusius medalius, – savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ pirmadienio vakarą parašė 87-ą vietą pasaulio reitinge užimantis tenisininkas. – Olimpinė Lietuvos rinktinės dvasia tikrai sužavėjo!!! Visiems sveikatos ir didžiausios sėkmės!!!“.

Rio de Žaneiro olimpiadoje R. Berankis varžovui iš Australijos pralaimėjo 0:6, 0:6. 26-erių metų Lietuvio debiutas olimpinėse žaidynėse užtruko vos 52 minutes. Lietuvis tapo pirmuoju tenisininku olimpinių žaidynių istorijoje, pralaimėjusiu mačą „sausu“ rezultatu.

Vėliau Ričardui nepasisekė ir „Masters“ serijos turnyre Sinsinatyje (JAV), kur lietuvis pralaimėjimą patyrė jau atrankos varžybose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)