Kartu su lietuve Rūta Meilutyte (1:06,44 min.) pirmame 100 m krūtine pusfinalyje plaukusi J. Johansson (1:07,06 min.) finišavo iškart po amerikietės Lilly King ir mūsiškės, t. y. trečia, tačiau to neužteko, kad ji prasibrautų į finalą – bendroje įskaitoje švedė liko per plauką nuo jo, devinta, nes ją iš antro pusfinalio aplenkė dar šešios dalyvės, įskaitant Rusijos atstovę.

Itin apmaudžiai savo pasirodymą baigusi J. Johansson nesusilaikė ir socialiniame tinkle „Instagram“ išliejo susikaupusias emocijas dopingo vartojimu įtartai J. Jefimovai.

„Taip myliu ši sportą, kad šiąnakt praliejau labai daug ašarų... Buvo gera plaukti pusfinalyje šalia tiek daug puikių draugių ir tikrų atlečių. Deja, finišavau devinta. Mano širdis ir protas vis tiek plauks rytojaus finale, nors takelis ir bus užimtas kažkieno, kas nėra verta to. Tik norėjau padėkoti už palaikymą. Aš esu tokia laiminga, kad mano gyvenime – tokie neįtikėtini žmonės!“, – brūkštelėjo ji.

Olimpinių žaidynių 100 metrų plaukimo finalas vyks naktį iš pirmadienio į antradienį, 4.54 val. Lietuvos laiku. L. King jame plauks ketvirtu takeliu, J. Jefimova – penktu, o R. Meilutytė – šeštu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (884)