„Apsisprendimą tobulėti Barselonoje nulėmė jaunimo komandos trenerio noras mane matyti lengvojo krašto puolėjo pozicijoje, su kuria sieju savo ateitį profesionaliame krepšinyje. Viešnagės klube metu didelį įspūdį padarė klubo infrastruktūra, treniruočių ir gyvenimo sąlygos, išskirtinis dėmesys studijoms, taip pat trenerių požiūris ir bendravimas su jaunaisiais krepšininkais“, – atviravo lietuvis.

Pastaruosius dvejus metus T. Balčiūnas lankė treniruotes „Sabonio krepšinio centre“. Praėjusį sezoną jis buvo daugiausia kamuolių atkovojančiu (vid. po 20,64) ir naudingiausiu visų amžiaus grupių MKL žaidėju (vid. po 35,23 naudingumo balo).

Šią vasarą su metais vyresniais komandos draugais T. Bačiūnas Europos jaunučių krepšinio čempionate Kaune iškovojo sidabro medalius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)