Sekmadienį Detroite vykusiose NBA rungtynėse „Raptors“ aukštaūgis pademonstravo, kad gali ne tik galingai įkrauti kamuolį iš viršaus, bet ir įspūdingai pasidžiaugti sėkmingu epizodu.

Lietuvis pačioje ketvirto kėlinio pabaigoje po Greiviso Vasquezo perdavimo įdėjo kamuolį į viršaus su varžovo pražanga ir, kabodamas ant lanko, lyg patyręs akrobatas pritraukė kojas prie lentos.

„Perdavimas Valančiūnui ir šio dėjimas bei pražanga varžovui“, – epizodą įvertino „Fox Sports Detroit“ TV kanalo komentatorius.

„Ar jis ką tik savo kojomis palietė lentą?!“, – nustebo jo kolega.

„Reikia pakartojimo. Pažiūrėkime dar kartą“, – pareiškė pirmasis.

„Manau, kad taip – jis tai padarė!“, – po peržiūros emocingai konstatavo antrasis.

Šį J. Valančiūno dėjimą ir komentatorių reakciją rasite ČIA (VIDEO).

Tiesa, NBA lygoje žaidėjams savo emocijas patartina kiek suvaldyti, nes teisėjai gali skirti techninę pražangą ir už pernelyg ilgą kabojimą ant lanko, ir už tiesiog piktą žvilgsnį į varžovą ar tuo labiau teisėją.

Primename, kad „Raptors“ įveikė „Pistons“ ekipą rezultatu 116:107 (42:26, 21:23, 24:37, 29:21) ir susigrąžino trečią Rytų konferencijos vietą, o J. Valančiūnas iš viso per 30 minučių surinko 18 taškų (5/12 dvitaškių, 8/9 baudų), atkovojo 8, o perėmė 1 kamuolį, atliko 1 rezultatyvų perdavimą ir 2 kartus prasižengė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (229)