Kalbama, jog šį šeštadienį 24-ąjį gimtadienį sutinkantis 213 cm ūgio atletas greičiausiai bus išmainytas, o juo jau kurį laiką domisi aukšto lygio aukštaūgių neturintis Los Andželo „Lakers“ klubas.

Po to, kai komandą paliko Ispanijos rinktinės lyderis Pau Gasolis, pagrindiniu vidurio puolėju tapo puikiai dėl atšokusių kamuolių kovojantis amerikietis Jordanas Hillas, o jo pamaina liko jaunasis Robertas Sacre.

Nė vienas iš šių puolėjų neperžengia per rungtynes pelnomų 10-ies taškų ribos, taigi patobulinęs savo vidurio puolėjo sugebėjimus, lietuvis galėtų netgi išsikovoti vietą startiniame ekipos penkete.

Tuo tarpu sunkiojo krašto pozicijoje D. Motiejūnui šansų būtų mažai – visus susitikimus be išimčių aikštėje pradeda Carlosas Boozeris, o jį pakeisti gali jaunas ir talentingas amerikietis Ryanas Kely bei šių metų NBA naujokų biržoje 7-uoju šaukimu pakviestas Julius Randle'as.

Sunkiojo krašto vietoje daug mieliau rungtyniauja ir jau minėtas Jordanas Hillas, kuris, dėl tikrų vidurio puolėjų stokos, yra priverstas žaisti ne visai sau įprastoje pozicijoje.

Taigi, susikoncentravęs į „centro“ pareigas D. Motiejūnas Los Andžele galėtų susilaukti tikrai nemažai dėmesio ir, svarbiausia, žaidimo minučių.

Ambicijų persikelti į „Lakers“ neslepia ir pats lietuvis – kaunietis viename interviu JAV žiniasklaidai atskleidė, jog į Los Andželą norėtų persikelti dėl galimybės daugiau laiko praleisti aikštėje bei susipažinti su tokiomis stipriausios pasaulio lygos legendomis kaip Steve'as Nashas ar Kobe Bryantas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)