„Mintys prieštaringos, nes labai silpnai sužaidėme gynyboje pirmą rungtynių pusę, darėme sau nebūdingas klaidas. Galvoju, kad komandą kažkiek išmušė kelionė į Estiją, išsibalansavo komandos žaidimas. Tam tikrą sumaištį komandos viduje atnešė kalbos apie žaidėjų išėjimą ir atėjimą“, – lkl.lt teigė M. Budzinauskas.

„Pirmą rungtynių pusę gerai žaisdami galėjome susikrauti pranašumą, bet to nepadarėme, o Utenos komanda tas klaidas puikiai išnaudojo. Jie antroje pusėje įsižaidė, mes atsigavome, pradėjome kautis dėl kiekvieno kamuolio, dėl kiekvienos ginčytinos situacijos. Rungtynių pabaigoje atidavėme visas jėgas, deja, pergalės iškovoti nepavyko, bet, kaip ir sakiau dėl visokių priežasčių.

Turėjome verstis mažesnėmis pajėgomis, tuo labiau, kad traumuotas buvo Ivanas Neliubovas. Bet nesakau, kad negalėjome laimėti, turėjome ir privalėjome iškovoti pergalę, bet priešininkai buvo stipresni. Su tuo juos labai sveikinu, parodė tikrai brandų žaidimą, matėsi, kad šioms rungtynėms stipriai ruošėsi, dėl to ir pasiekė pergalę“, – po rungtynių atviravo „Lietkabelio“ strategas.

– Treneri, minėjote, kad komandoje sklinda kalbos apie žaidėjų išėjimus ir atėjimus. Gal galite plačiau apie tai?

– Krepšinyje tų kalbų mažiau ar daugiau visada būna. Visi turime internetą, perskaitėme, kad Žygimantu Janavičiumi domisi (Vilniaus) „Lietuvos rytas“ ir kitų kalbų dar buvo. Tai nori, nenori, bet komandą tokie dalykai kažkiek veikia, žiūrėsime kuo tos kalbos pavirs toliau.

– Tautvydas Lydeka silpnokai sužaidė, galbūt ne jo diena, o gal dar nespėjo adaptuotis komandoje?

– Manau, kad komandoje jau spėjo adaptuotis. Kelios abejotinos, kelios abipusės pražangos jį išmušė iš vėžių, negaliu sakyti, kad jam rungtynės pavyko, bet jis tikrai stengėsi ir darė ką galėjo. Gaila, kad prasta diena buvo ir Ž. Janavičiui, kurio taikiklis buvo „nusimušęs“. Aš jį visada palaikau ir skatinu, nes jis turi normalų metimą ir gali pataikyti, bet šiandien jis užduotį palengvino „Juventus“ komandai, nepataikydamas savo metimų. Bet aš jo nei trupučio nekaltinu, nes visiems būna juodų dienų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)