D. Sabonis mačą pradėjo ant atsarginių suolo, žaidė 15 min., pelnė 9 taškus ir atkovojo 4 kamuolius. Mūsiškis pataikė 4 dvitaškius iš 8 ir 1 baudą iš 2. Jis dar atliko rezultatyvų perdavimą, blokavo metimą ir po 3 kartus suklydo bei prasižengė.

D. Sabonio šio sezono vidurkis - 9,7 taško per rungtynes ir 7,1 atkovoto kamuolio (per vidutiniškai 21,7 min.).

Rezultatyviausias „buldogų“ gretose buvo Kyle'as Wiltjeris, įmetęs 16 taškų, Byronas Wesley surinko 10, Gary Bellas - 5, lietuvių kilmės Kyle'as Dranginis, lenkas Przemyslawas Karnowskis ir Kevinas Pangosas - po 4 taškus.

Gonzagos ekipa 17-ą kartą iš eilės žaidė NCAA atkrintamose varžybose ir siekė pirmą kartą istorijoje patekti į Finalo ketvertą.

Nugalėtojams, kurie pateko į NCAA pirmenybių Finalo ketvertą 16-ą kartą, Justise'as Winslow ir Mattas Jonesas pelnė po 16, Tyusas Jonesas - 15, Quinnas Cookas - 10, o Jahlilas Okaforas - 9 taškus. Diuko studentų, kuriuos trenitruoja JAV nacionalinės vyrų rinktinės strategas Mike'as Krzyzewskis, kitas varžovas - Mičigano komanda (Michigan State). M. Krzuzewskiui tai bus 12-as karjeroje NCAA Finalo ketverto turnyras.

Kita NCAA pusfinalio pora: Kentakis (Kentucky) (38/0) - Viskonsinas (Wisconsin)(35/3).

Antro kėlinio pradžioje Gonzagos krepšininkai pirmavo 38:34, bet varžovai atsakė spurtu 9:0 ir D. Sabonis su „buldogais“ jau neatsitiesė.

Duke (33/4) - Gonzaga (35/3) - 66:52 (31:26, 35:26).

Domantas Sabonis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)