Be to, VTB Vieninga lyga surengė specialią prezentaciją Eurolygai, kurioje pasakojo apie nuveiktus darbus ir pademonstravo turnyro plėtros tendencijas.

„Be abejo, ši patirtis naudinga mums“, – pažymėjo Eurolygos vienas vadovų Edas Scottas. – Tokie susitikimai padeda gerinti ryšius ir gerokai palengvina darbinių užduočių sprendimus. Mes reguliariai susitinkame su įvairių lygų ir čempionatų atstovais, tačiau įprastai juose dalyvauja du-trys žmonės. Šįkart iš VTB Vieningos lygos atvyko 11 žmonių. Susitikimas buvo labai produktyvus ir, esu įsitikinęs, jau netrukus mes susitiksime dar kartą – aktyvus abiejų lygų bendradarbiavimas tęsis“.

„VTB Vieningos lygos ir Eurolygos atstovų susitikimas – naujas mūsų bendradarbiavimo etapas“, – sakė VTB Vieningosios lygos generalinis direktorius Andrejus Širokovas. – Tokio pasikeitimo patirtimi dėka mes galime tęsti savo plėtrą. Abiejų lygų nuomonės daug kur sutampa. Nuo šiol mes turėsime galimybes naudotis įvairiomis programomis, kurias parengė Eurolyga. Labai malonu, kad mūsų patirtis Eurolygai taip pat buvo naudinga. Tikiuosi, jog ir toliau efektyviai bendradarbiausime“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)