Nors beveik visos dvikovos metu ringo vidurys kiek netikėtai priklausė D. Chisorai, favoritu laikyto V. Kličko smūgiai buvo pavojingesni ir tikslesni.

V. Kličko (44 pergalės/2 pralaimėjimai) prieš D. Chisorą (15/3) sumaniai išnaudojo savo ūgio ir rankų ilgio pranašumą, tad pasibaigus laikui visi trys teisėjai skyrė pergalę ukrainiečiui - 118:110, 118:110 ir 119:111.

Beje, D. Chisora prieš dvikovą vėl pasirodė ne iš pačios geriausios pusės: per boksininkų pristatymą jis spjovė burnoje laikytą vandenį tiesiai V. Kličko broliui Vladimirui į veidą.

Primename, kad penktadienį vykusio kovotojų svėrimo metu D. Chisora smogė delnu į skruostą V. Kličko ir už tai buvo nubaustas 50 tūkst. JAV dolerių bauda.

Nenuostabu, kad po tokių veiksmų dauguma iš 13 tūkstančių arenoje susirinkusių žiūrovų kovos metu palaikė V. Kličko, o britą nušvilpinėjo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)