Gintaro Savukyno treniruojami Lietuvos rankininkai sėkmingai susitvarkė su pirmąja užduotimi kovoje dėl bilieto į pasaulio čempionatą. Lietuviai pirmojoje atrankos grupėje užima pirmą vieta, kuri garantuoja patekimą į lemiamą atrankos etapą.

Anksčiau laiko užsitikrinę grupės nugalėtojų titulą mūsų šalies rankininkai šios dienos mače kovos dėl galimybės skambiai užbaigti pirmojo etapo atrankos varžybas. Lietuvos rinktinės varžovė – Turkijos ekipa į Vilnių atvyksta būdama grupės autsaidere.

Pirmajame lietuvių ir turkų susirėmime Ankaroje G. Savukyno auklėtiniai sugebėjo palaužti šeimininkus rezultatu 23:20. Tiesa, po pirmosios mačo dalies Turkijos rinktinė dar buvo priekyje – 9:11, tačiau lietuviai spurtavo antroje susitikimo dalyje ir šventė svarbią pergalę.

Tiesioginę Lietuvos – Turkijos rankininkų kovą iš Vilniaus nuo 17 val. stebėkite tiesioginiame internetinės sporto televizijos „SportoTV.lt“ eteryje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)