Nepaisant skirtingo dalyvių amžiaus ir meistriškumo, komandos aikštelėje kovojo iki paskutinio taško. Pirmą vietą po atkaklios kovos iškovojo Martemjanovų šeima (Aleksandra, Maksimas, Sergejus ir Igoris), nugalėję Bekiš šeimą (Svetlana, Artūras ir Vasilijus). Treti liko Grudzinskai (Rugilė, Gerda, Jolanta ir Žydrūnas).

„Džiugu, kad kasmet prie turnyro senbuvių prisijungia naujos šeimos. Malonu stebėti, kaip tobulėja vaikai, savo noru žaisti ir laimėti šiame šeimų turnyre užkrečiantys kitus šeimos narius“, - sakė sporto klubo „Tinklas“ direktorė Dangė Gilienė.

Turnyro nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti sporto mokyklos „Tauras“ įsteigtomis taurėmis, medaliais ir diplomais, turnyro dalyviai - sporto klubo „Tinklas“ prizais. Stipriausios šeimų komandos atstovaus Vilniaus miestui Lietuvos šeimų tinklinio turnyre „Gilių taurė“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją