Lietuvio laikas 2000 m distancijoje - 6 minutės 54,55 sekundės.

Antras šiame plaukime finišavo norvegas Olafas Tufte (6:57,96), o trečias buvo į pusfinalį taip pat iškopęs kubietis Angelas Fournieras Rogriguezas (6:59,73).

M. Griškonio rezultatas tarp 24-ių ketvirtfinalyje dalyvavusių irkluotojų buvo absoliučiai geriausiais.

Kovą dėl čempionato Prancūzijoje apdovanojimų ir 9 kelialapių į 2016 metų Rio de Žaneiro (Brazilija) vasaros olimpines žaidynes pusfinalyje tęs 12 vienvietininkų iš 41-o pradėjusio varžybas.

L. Šaltytė – taip pat pusfinalyje

Prancūzijoje vykstančiame planetos irklavimo čempionate trečiadienį sėkmingai moterų vienvietininkių ketvirtfinalio etapą įveikė bei vietą tarp dvylikos pusfinalio dalyvių užsitikrino Lina Šaltytė.

Lietuvos irkluotoja, aplenkusi varžoves iš Rusijos, Lenkijos bei Olandijos, antrajame ketvirtfinalio plaukime buvo trečia, 2000 m distancijoje sugaišusi 7 minutes 32,71 sek.

Be L. Šaltytės, į pusfinalį iš šio plaukimo pateko nugalėtoja australė Kimberley Crow (7:26,93) bei antra finišavusi amerikietė Genevra Stone (7:31,56).

Lietuvos irkluotojos rezultatas tarp 24-ių ketvirtfinalio dalyvių buvo šeštas.

Pasaulio irklavimo čempionate Prancūzijoje vienvietininkės kovoja ne tik dėl medalių, tačiau ir dėl devynių kelialapių į 2016 metų Rio de Žaneiro (Brazilija) vasaros olimpines žaidynes.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)