Lietuviai iškopė į pusfinalį ir užėmė septintą vietą. Be nugalėtojų, į finalo šešetą taip pat pateko rusai Andrejus Kiseliovas ir Anastasija Balajeva (antra vieta), latviai Martis Smolko ir Viktorija Puhovika (trečia vieta), ispanai Joelis Lopezas ir Kristina Bespechnova, lenkai Krystianas Radziejowskis ir Sylwia Maczek bei ukrainiečiai Artiomas Lazarevas ir Jekaterina Isakovič.

Varžybose iš viso dalyvavo 24 poros.

Publika itin šiltai sutiko ir kviestinius vakaro svečius – Klaipėdos ansamblį „Žuvėdra“. Daugkartiniai pasaulio ir Europos čempionai pristatė naują programą „Rio“, su kuria kitą savaitgalį Vokietijoje mėgins iškovoti eilinį planetos čempionų titulą.

Dvi dienas truksiančiame „Lithuanian Open 2012“ festivalyje ant parketo užlips maždaug 600 porų iš Slovakijos, Vokietijos, Suomijos, Lenkijos, Latvijos, Estijos, Rusijos, Baltarusijos, Moldavijos, Rumūnijos, Ispanijos, Portugalijos, Slovėnijos, Italijos, Serbijos ir kitų šalių.

Festivalio dalyviai – nuo mažiausių (5 metų) vaikų iki aukščiausios klasės suaugusiųjų grupės šokėjų.

Šokėjus vertina tarptautinė aukščiausios kategorijos teisėjų komanda iš 13-os valstybių.

Sekmadienį vakare, nuo 18 val., renginį pratęs suaugusiųjų pasaulio reitingo standartinių šokių finalinės varžybos.

Festivalį organizuoja Tarptautinė ir Lietuvos sportinių šokių federacijos bei Vilniaus sportinių šokių klubas „Ratuto“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)