Čempionate lakūnai turėjo atlikti laisvą-privalomą ir nežinomą programas. Pirmoje programoje pirmą ir antrą vietas užėmė Prancūzijos lakūnai Olivier Masurelis ir Mikaelis Brageot, o trečias liko Rusijos atstovas Michailas Mamistovas.

Antroje programoje pirmą vietą iškovojo Rusijos sportininkas M. Mamistovas, antras buvo Prancūzijos atstovas Aleksandras Orlovskis, o trečias liko čekas Martynas Šonka.

Absoliučiu Europos čempionu tapo Rusijos pilotas M. Mamistovas. Bendroje komandų įskaitoje pirmą vietą iškovojo Prancūzijos komanda, antra buvo Rusija, o trečioje pozicijoje Vokietijos rinktinė.

Čempionato pasirodymus vertino ir du aukščiausios kategorijos teisėjai iš Lietuvos Violeta Gedminaitė ir Eugenijus Raubickas.

Čempionato nugalėtojai Prancūzijos komandai įteiktas tarptautinis pereinamas S. Dariaus ir S. Girėno prizas, kurį Lietuvos akrobatinio skraidymo federacija įsteigė 2004 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)