Lietuvė ketvirtajame atrankos bėgime distanciją įveikė per 7,37 sek. bei finišavo trečia. Greičiausia ketvirtajame bėgime buvo bulgarė Iveta Lalova (7,19), antra finišavo Nyderlandų atstovė Dafne Shippers (7,28).

Į pusfinalius pateko po dvi geriausias sprinteres iš kiekvieno bėgimo bei dar aštuonios sportininkės parodžiusios geriausius rezultatus, tačiau savo bėgimuose likusios žemiau nei antroji vieta. Iš viso buvo surengti aštuoni atrankiniai bėgimai.

Iš tiesiogiai nepatekusių į pusfinalį sportininkių L. Grinčikaitės rezultatas dalijosi antrą – trečią vietas. Tokį patį laiką kaip lietuvės pasiekė ir Asha Philip iš Didžiosios Britanijos.

Pusfinalio bei finalo bėgimai vyks sekmadienį.

Šį sezoną L. Grinčikaitė 60 metrų distanciją greičiausiai įveikė per 7,32 sek., o asmeninis sprinteris rekordas – 7,27 sek.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją