Varžybos vyks Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO (Laisvės pr. 5). Žiūrovams dalyvavimas nemokamas.

Pernai šią rungtį laimėjo olandas Jimmy Hendriksas, kuris finale nugalėjo tautietį Willy van der Wielį, ir suomė Lumi Silvan, kuri finale laimėjo prieš kitą Suomijos atstovę Maret Liirį.

Čempionatas prie „Winmau“ taikinių tęsis dvi dienas. Vyks dvi rungtys - abi asmeninės. Šiemet pirmą kartą nebus porinės rungties. Ją pakeis asmeninė 501 rungtis, kuri bus įtraukta į Baltijos ir Lietuvos reitingus.

Žaidėjai, dalyvausiantys abiejose rungtyse, turės dvigubą galimybę pataisyti arba užsitikrinti savo poziciją Baltijos ir Lietuvos reitinguose, jau nekalbant apie galimybę pakilti pasaulio reitinguose, ko į šias varžybas atvyksta užsienio žaidėjai. Viena jų - už Vokietiją žaidžianti Irina Armstrong, kuri yra viena pasaulio smiginio reitingo lyderių (4 vieta BDO klasifikacijoje).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)