Keli faktai apie superturnyrą

1 faktas

SWAT‘24 „Saulės mūšis“ yra turnyras, kuriame susikaus senojo žemyno kovotojai iš Lenkijos, Rusijos, Latvijos ir Lietuvos. Čia jie savo jėgas išbandys su stipriausiais Lietuvos SWAT kovotojais. Turnyro metu įvyks net 16 dvikovų. Turnyro organizatoriai žiūrovams žada nepaprastą reginį – įspūdingas kovas ringe.

2 faktas

Nors dauguma kovotojų kultivuoja skirtingus rytų kovos menus, bušido turnyruose dalyvauja ir kitų kontaktinio sporto šakų varžovai, pvz., bokso, dziudo, sambo, kikbokso, Tailando bokso, karatė, džiudžitsu, kung fu... Visi jie dalyvauja turnyruose turėdami vienintelį tikslą: įrodyti, kad jų kovos stilius yra geriausias pasaulyje.

3 faktas

Lietuvos rinktinės jauniesiems kovotojams ir užsieniečiams šis turnyras paskutinis laiptelis į pasaulinius Bušido turnyrus.

4 faktas

Šį kartą ringe Tadas Šapoka susitiks su agresyviuoju lenku Slawomiru Dabrovskiu, kuris spaudos konferencijoje Varšuvoje pareiškė, jog jau turi kovos planą, kuris jam garantuos pergalę. Tačiau lietuvio šis pareiškimas neišgąsdino.

„Jei Slawomiras mano, kad aš kovoju pagal kokį nors šabloną, tai jis labai klysta. Mano kovos būdas nepastovus“. Kurį iš šių dviejų sunkiasvorių kovotojų lydės Fortūna rugsėjo 23 dieną? Visa tai paaiškės tik lemtingą vakarą.

5 faktas

Renginiu paminėsime Saulės mūšio 775 metines. Turnyre dalyvaus ne tik jau profesionalais tapę dvikovos sporto šakų sportininkai, bet ir sparčiai kylantys Lietuvos bei užsienio šalių kovotojai.

5 faktas

Bušido ZST prezidentas J. Uehara, susipažinęs su šio turnyro kovų sąrašu liko sužavėtas.

„Tai tiesiog nuostabu, jog tiek daug stiprių kovotojų susirenka toje pačioje arenoje tą patį vakarą. Drąsiai galiu tvirtinti, jog tai labai aukšto lygio turnyras“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją