Tiesioginė transliacija prasidės rugpjūčio 3 dieną, 4.00 val. Iš pradžių bus parodytos dvi įžanginės kovos.

B. Riosas ir D. Chavezas grumsis pusvidutinio svorio kategorijoje (iki 66,7 kg). Dėl jokio titulo jie nekovos, tačiau tai bus principinis mūšis. Jis ypač svarbus JAV boksininkui, kuris pralaimėjo du pastaruosius mačus. Iki tol B. Riosas profesionalų ringe nebuvo patyręs nė vienos nesėkmės.

Šiam amerikiečiui 2014 metais bus tik pirmoji kova. Jis penkis mėnesius buvo diskvalifikuotas dėl draudžiamo preparato vartojimo.

28 metų B. Riosas, kuris anksčiau buvo WBA (Pasaulio bokso asociacijos) lengvo svorio (iki 61,5 kg) čempionas, profesionalų varžybose iškovojo 31 pergalę (23 nokautai), suklupo du kartus, vieną kovą baigė lygiosiomis. Pernai jis nusileido ir legendiniam filipiniečiui Manny Pacquiao, ir tėvynainiui Mike'ui Alvarado.

B. Rioso bendraamžis D. Chavezas profesionalų ringe turi mažiau patirties, bet pralaimėjo tik kartą, o varžovus įveikė 23 sykius. Net 19 pergalių argentinietis šventė nokautais. Vienintelį pralaimėjimą D. Chavezas patyrė praėjusiais metais, kai jį nokautavo amerikietis Keithas Thurmanas.

„Brandonas Riosas yra fiziškai labai stiprus, gerai smūgiuoja, bet aš ringe geriau judu, esu mobilesnis“, – sakė Argentinos boksininkas.

„Man tai bus žūtbūtinė kova, nes trys pralaimėjimai iš eilės gali sužlugdyti mano karjerą. Nepaprastai intensyviai treniravausi prieš šią kovą“, – teigė B. Riosas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją