Trečioje kvalifikacijos grupėje pirmajame susitikime sportininkė 4:0 (11:4, 11:2, 11:2, 11:4) sutriuškino Italijos atstovę Giorgia Piccolin. Antrąją pergalę rezultatu 4:1 (9:11, 11:2, 11:9, 14:12, 11:7 iškovojo prieš Prancūzijos sportininkę Stephanię Loueillettę (ITTF-197) ir užsitikrino pirmąją vietą grupės varžybose.

Sėkmingai startavusi sportininkė pateko į pagrindinį varžybų etapą, o jos varžovė pagrindinio etapo pirmajame rate paaiškės ketvirtadienio vakare po burtų traukimo. Pagrindinio etapo varžybos prasideda penktadienį ryte.

Kitam Lietuvos sportininkui Matui Skučui (ITTF-506) grupės varžybose sekėsi kur kas prasčiau. Sportininkas rezultatu 1:4 nusileido Prancūzijos atstovui Abdeliui-Kaderiui Salifou (ITTF-102), o antrąjį susitikimą rezultatu 1:4 pralaimėjo austrui Stefanui Leitgebui (ITTF-311).

Patyręs du pralaimėjimus Matas Skučas grupės varžybose užėmė trečią vietą ir vienetų varžybas baigė. Sportininkas tęsia kovas dvejetuose su Heberu Moscoso iš Gvatemalos. Ketvirtadienį jų pora susitinka su Hungu Ka Taku iš Honkongo ir austru S. Leitgebu.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)