Turnyrą trečius metus iš eilės rengia šalies sporto aprangos gamybos rinkos lyderė AB "Audimas", kuri parengė specialią gatvės krepšiniui skirtą drabužių kolekciją. Specialius marškinėlius iš šios kolekcijos gaus visi "Orange virus" varžybų dalyviai.

"Trejų metų turnyrų istorija rodo, kad Lietuvoje įsitvirtino savita gatvės krepšinio kultūra bei tradicijos", - turnyro ir kolekcijos pristatyme antradienį sakė "Audimo" pardavimų direktorius Arvydas Povilaitis.

Turnyro išvakarėse "Audimas" subūrė specialią gatvės krepšinio žvaigždžių "Slam Jam" komandą, kuri pademonstruos savo sugebėjimus visuose turnyruose. Šioje ekipoje - aštuoni vaikinai ir Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos, pasižymintys virtuoziška kamuolio valdymo technika ir kitais triukais, kuriuos jie pademonstravo antradienį Vilniaus Skvošo klube. Beje, į šią komandą, kuri rengė savo pasirodymą tris savaites, pretendavo net 500 žaidėjų, užpildžiusių paraiškas internete.

Vaikinus globojančio trenerio teigimu, visi jie yra užkietėję individualistai, kas itin būdinga gatvės krepšiniui.

Iš viso "Orange virus" kolekcijoje, kurią sukūrė dizainerė Berta Ruskonienė, yra 25 aprangos modeliai. Jie yra dviejų stilių - profesionalų ir laisvalaikio.

Vilniuje "Orange virus" turnyras vyks gegužės 10-ąją prie "Akropolio", o jame bus surengtos ir atskiros žiniasklaidos komandų varžybos.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją