Pačią įtikinamiausią pergalę aštuntfinalyje šventė ne itin seniai lietuvių įveikta Norvegijos rinktinė, kuri savo varžovus iš Makedonijos nugalėjo 34:24 (12:10).

Nugalėtojų titulą ginantys turnyro šeimininkai prancūzai tik po atkaklios kovos 31:25 (14:13) palaužė Islandijos rinktinę.

Rusijos rinktinė po pirmojo kėlinio 15:13 pirmavo prieš Slovėnijos rankininkus, tačiau antrajame kėlinyje neatlaikė padiktuoto tempo ir turėjo pripažinti varžovų pranašumą – 26:32.

Sveiką kailį vos išnešė dukart pasaulio čempionai ispanai. Itin dramatiško aštuntfinalio paskutinėmis minutėmis jie 28:27 (16:18) palaužė Braziliją.

Ketvirtfinalyje Norvegija žais su Vengrijos ir Danijos poros laimėtojais, Prancūzija – su Baltarusijos ir Švedijos aštuntfinalio laimėtojais, Slovėnija – su Vokietijos ir Kataro poros laimėtojais, o Ispanija – su stipresne Kroatijos ir Egipto aštuntfinalio poros rinktine.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)