„Labai džiaugiuosi pergale. Buvo išties sunki kova, vyko net 4 važiavimai, kas yra neįprasta keirino rungtyje, o finale varžėsi tik čempionės, tad spaudimas buvo didelis ir įtampa jautėsi. Beje, nustebino didelis dalyvių skaičius – tiek besivaržančių sportininkių tikrai nesitikėjome“, – po auksinio finišo sakė S. Krupeckaitė.

„Nors finale kovėsi pačios geriausios sportininkės, mūsų atliktos jų važiavimų analizės ir pasirinkta taktika suteikė pranašumo, todėl Simona buvo nepralenkiama“, – teigė S. Krupeckaitės vyras ir treneris Dmitrijus Leopoldas.

Paskutiniame etape gavusi 12 įskaitinių taškų S. Krupeckaitė tapo keirino rungties lydere bendroje pasaulio taurės varžybų įskaitoje. Lietuvė iš viso surinko 38 taškus. Nuo jos net 17 taškų atsilieka Rusijos atstovė Ekaterina Gnidenko, praleidusi šį etapą ir turinti 21 tašką.

Lietuvos dviratininkė S. Krupeckaitė yra Tarptautinės dviračių Sąjungos (UCI) keirino rungties reitingo lyderė, sukaupusi iš viso 750 taškų. Nuo jos gerokai atsilieka Rusijos atstovė Ekaterina Gnidenko, turinti 712 taškų.

Antrąją vietą užėmė Hong Kongo atstovė Lee Wai Sze, o trečioji liko Kinijos sportininkė Guo Shuang.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją