Pirmąją dieną geriausi stalo tenisininkai kovojo grupių varžybose. Tiek vyrai, tiek moterys buvo suskirstyti į 8 pogrupius po 4 žaidėjus.

Po įtemptų antros dienos kovų paaiškėjo 2014 m. Lietuvos stalo teniso čempionato pusfinalių dalyviai. Paskutinę čempionato dieną moterų pusfinaliuose kovos vilnietė Eglė Stuckytė su Aiste Macaite ir Auksė Gecevičiūtė su Ieva Venslavičiūte.

Ketvirtfinalyje E. Stuckytė rezultatu 4:0 (3;8;9;9) įveikė panevėžietę Ingridą Preidžiūtę. E. Stuckytės pusfinalio priešininkė A. Macaitė ketvirtfinalyje rezultatu 4:0 (5;6;4;5) nugalėjo Jolitą Sokolovskytę. A. Gecevičiūtė dėl patekimo į pusfinalį kovojo su J. Grucyte ir įveikė sportininkę rezultatu 4:0 (8;4;7;5). Atkakliausiai kovojo I. Venslavičiūtė, kuri savo varžovę kaunietę Vitaliją Venckutę įveikė rezultatu 4:3 (-5;-7;11;-6;9;8;0).

Vyrų ketvirtfinalio kovos buvo kur kas įtemptesnės. Visi sportininkai kovojo apylygiai, tačiau pusfinalyje susitiks ir dėl čempiono titulo kovos Arnoldas Domeika su Gintautu Juchna ir Matas Vilkas su Alfredu Udra.

Arnoldas Domeika ketvirtfinalyje rezultatu 4:3(12;-8;8;-4;19;-9;4) įveikė kybartiškį Kęstutį Žeimį. A. Domeikos priešininkas Gintautas Juchna ketvirtfinalyje po įtemptos kovos rezultatu 4:3(-6;6;-8;-10;4;8;4) įveikė panevėžietį Paulių Gūrą. Matas Vilkas rezultatu 4:3(-5;6;-7;-5;4;7;6) įveikė Valdą Martinkų ir taip pat kovos pusfinalyje. Jo priešininkas bus Alfredas Udra, kuris ketvirtfinalyje rezultatu 4:0 (1;12;3;6) įveikė kaunietį Matą Vilką.

Vyrų dvejeto finale kovos Marius Bučys ir Andrius Preidžius prieš Denisą Stankevičių ir Igną Navicką.

Moterų dvejeto finale kovos Auksė Gecevičiūtė ir Ieva Venslavičiūtė prieš Ugnę Baskutytę ir Vitaliją Venckutę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)