Jau keturioliktą kartą įvykęs renginys pritraukė 1560 dalyvius net iš 31 pasaulio šalies, o ir jose atranka vyksta ganėtinai griežtai – į čempionatą papuola tik patys „pačiausi“, deleguoti šalies. Lietuvą čempionate atstovavo Kaune puikiai žinoma šokių komanda „Mode Kids” iš „Demo“ kolektyvo. IDF čempionate dalyvavo jau antrą, tačiau, šis kartas- pirmasis, dalyvaujant su mini grupe, kurią sudaro šokėjos nuo 7 iki 9 metų. Komanda ne tik nepriekaištingai įvykdė visus vadovės Deimantės Ūsienės prašymus čia, Lietuvoje, bet nustebino tiek savo konkurentus, tiek komisiją Italijoje.

16 šokėjų komanda dalyvavo „Free Dance” kategorijoje. Tai – šokių stilius, kuriame persipina, greičiausiai, viskas: nuo gatvės, klasikos iki sportinių ir saviraiškos elementų. Ne pirmą kartą čempionate dalyvavusi šokių mokykla aukso medalius parsivežė su pačių jauniausių grupe priešaky.

„Mus palaikė ir komplimentus žėrė ne tik komisija po viso pasirodymo, bet ir konkurentai, tiek Ispanija, tiek Vengrija, kurie pasirodė iškart po mūsų. Palaikymas ir atmosfera- be galo teigiama. Vaikai atliko viską tiesiog puikiai!”- įspūdžiais iškart po varžybų dalijosi šokėjų vadovė Deimantė Usienė.

Taurės rankose – diplomai policijoje

Adrenalinas daro savo: po istoriškai sėkmingo pasirodymo šokių varžybose, komanda į namus keliavo greituoju traukiniu: iki viešbučio – „zuikiu“ ir kupinos adrenalino. Prie viešbučio iššokusios iš traukinio suprato, kad paliko rašytinius pergalės įrodymus – visą voką komandai skirtų diplomų. Tiesa, paslaugus viešbučio personalas ir policijos pareigūnai, suradę prarastąjį voką, patikino, kad diplomai komandą saugiai pasieks paštu.

Pasaulio čempionės – „Demo Kids“ komanda:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)