Kovos favoritu yra vadinamas profesionalų ringe dar nė vienos kovos nepralaimėjęs 24-erių metų J. Warringtonas. Jis įveikė visus 20 varžovų, bet tik keturis jų nokautavo. Šis anglas yra EBU (Europos bokso sąjungos) čempionas, buvęs Didžiosios Britanijos, buvęs Britų sandraugos šalių žaidynių nugalėtojas.

Anglui tai bus jau antra kova šiemet. Pirmoje Berlyno „O2“ arenoje jis nokautavo Nikaragvos boksininką Edwiną Tellezą.

J. Warringtonas tikisi aktyvaus publikos palaikymo. Šis anglas yra gimęs Lydse. Beje, jis yra įgijęs dantų techniko profesiją.

25-erių metų D. Tubierono statistika kuklesnė. Jis profesionalų varžybose iškovojo 19 pergalių (8 - nokautu), patyrė 3 pralaimėjimus, o dvi kovas baigė lygiosiomis. Filipinietis WBC tarptautinio čempiono diržu galėjo apsijuosti jau pernai, bet jo mūšis su tėvynainiu Carlo Magali baigėsi lygiosiomis.

D. Tubieronas, turintis Skorpiono pravardę, anksčiau buvo WBC tarptautinis čempionas lengviausio (gaidžio) svorio kategorijoje (iki 53,5 kg).

Didžiosios Britanijos ir Filipinų boksininkų kovos vaizdo įrašą bus galima stebėti sekmadienį, 11.10 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)