Trečią vietą iškovojo kita sostinės ekipa - „Žuvėdra-Archyvų sistemos“. Naują rėmėją pritraukusi ir pavadinimą neseniai pakeitusi komanda mažajame finale nugalėjo Šiaulių „Klevą-Jomą“ 2:0 (1:0).

Turnyro pusfinalyje taip pat vyko kovos tarp Šiaulių ir Vilniaus ekipų. „Tauras“ nepaliko vilčių „Klevui-Jomai“ - 4:0 (1:0), o „Gintra-Strektė-Universitetas“ palaužė „Žuvėdrą-Archyvų sistemas“ 2:0 (0:0).

Statistika

Pusfinalis

SM „Tauras“ - SM „Klevas-Joma“ - 4:0 (1:0).

„Tauras“: K. Poškutė (6', 36', 49'), K. Čaikauskaitė (45').

„Gintra-Strektė-Universitetas“ - SŽK „Žuvėdra-Archyvų sistemos“ - 2:0 (0:0).

„Gintra-Strektė-Universitetas“: I. Paulavičiūtė (56'), E. Kalinauskaitė (60').

Dėl III vietos

SM „Klevas-Joma“ - SŽK „Žuvėdra-Archyvų sistemos“ 0:2 (0:1)

„Žuvėdra-Archyvų sistemos“: K. Kartanovič (27'), L. Šidlionok (36').

Finalas

SM „Tauras“ - „Gintra-Strektė-Universitetas“ - 2:4 (0:2)/

„Tauras“: K. Poškutė (39', 56').

„Gintra-Strektė-Universitetas“: R. Karinauskienė (2'), A. Vedeikytė (6'), S. Grubliauskaitė (37'), A. Bučmienė (50').

Vyrų taurė - širvintiškiams!

LŽRF taurės vyrų turnyrą laimėjo pastaruoju metu lygių Lietuvoje neturinti Širvintų „Intos-Baltic Champignons“ komanda. Turnyro finale širvintiškiai net 7:0 (3:0) sutriuškino Vilniaus „Žuvėdrą-Taurą“.

Mažajame finale „Šiauliai“ 4:2 (3:1) nugalėjo kitą Vilniaus klubą - „Ardą-Rudaminą“.

Gerokai atkaklesnė kova vyko pusfinalyje. Būsimi taurės laimėtojai turėjo iš visų jėgų stengtis, kad įveiktų šiauliečių barjerą, ir pusfinalio mačą po Giedriaus Gridziuškos 30 min. pelnyto įvarčio laimėjo tik 1:0.

Vilniaus klubų derbis vyko permainingai. Jau 6 minutę Karolis Asanavičius išvedė į priekį „Žuvėdrą-Taurą“, bet Robertas Voitechovskis ir Tomas Tomas Kušlevičius atsakė dviem įvarčiais ir 30 minutę priekyje jau buvo „Ardas-Rudamina“. Vis dėlto vos prasidėjus antram kėliniui Povilas Lakštauskas rezultatą išlygino, o 55-ą minutę Česlavas Pašnikovičius pelnė „Žuvėdrai-Taurui“ pergalingą įvartį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)