Kopenhagoje (Danija) vykusių varžybų jaunimo Lotynų Amerikos šokių grupėje Karolis Burneikis ir Izabelė Šekaitė (Kauno „Tvistas“) laimėjo sidabro medalius, o Gedvinas Meškauskas ir Ugnė Bliujūtė (Kauno „Sūkurys“) užėmė ketvirtą vietą.

Varžybų nugalėtojais tapo Eugenas Miu ir Sandra Overballe Pedersen iš Danijos, o trečią vietą užėmė Turkijos atstovai Georgis Kininčevas ir Ilgin Aydiner. Grupėje varžėsi 53 poros.

Tų pačių varžybų jaunimo standartinių šokių grupėje K. Burneikis ir I. Šekaitė laimėjo bronzos medalius.

Geriausiai šioje grupėje pasirodė rusai Maksimas Pugačiovas ir Kira Oksas, o antra vieta atiteko Ilja Rotarui ir Silvijai Susannei Bariabin iš Estijos. Varžybose dalyvavo 47 poros.

Budapešte (Vengrija) vykusiose jaunimo standartinių šokių grupės varžybose Romanas Dobrecovas ir Smiltė Paldauskaitė (Kauno „Kaspinas“) laimėjo bronzos medalius.

Grupės nugalėtojais tapo Italijos atstovai Marco Bodini ir Kristina Charitonovaitė, o antrą vietą užėmė Zicoane Heleris Sebastianas Alinas ir Anca Copos iš Rumunijos. Grupėje varžėsi 31 pora.

Jaunimo Lotynų Amerikos šokių grupėje R. Dobrecovas ir S. Paldauskaitė pateko į finalą ir užėmė šeštą vietą.

Geriausiai šioje grupėje pasirodė baltarusiai Jahoras Kovalis ir Aleksandra Kotava, sidabro medalius laimėjo Sulyanas Balintas ir Nikoletta Balinta iš Vengrijos, o trečią vietą užėmė Graikijos atstovai Alexandros Saoulidis ir Veronika Takova. Varžybose dalyvavo 39 poros.

Dar vienos WDSF reitingo varžybos vyko Nicoje (Prancūzija). Jaunimo Lotynų Amerikos šokių grupėje, Dmitrijus Taranovas ir Neda Elena Šalugaitė (Vilniaus „Ratuto“ - VSC) finale užėmė šeštą vietą.

Aukso medalius šioje grupėje laimėjo rusai Jevgenijus Nikitinas ir Julija Churtina, antrą vietą užėmė Michailas Fedotovas ir Jelizaveta Koroliova, taip pat iš Rusijos, o trečia vieta atiteko Izraelio atstovams Shonui Burshteynui ir Ericai Di Mariai. Grupėje varžėsi 9 poros.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją