Pirmame kėlinyje Jūratė Juodytė ir Erlanda Nomeikaitė po mažųjų kampinių išvedė čempiones į priekį 2:0, bet 18 min. Karolina Karlikauskaitė skirtumą sušvelnino, o 22 min. Rosita Klevickaitė po mažojo kampinio ir išlygino.

Lygus rezultatas išliko iki antro kėlinio antros pusės, kai 34 min. J. Juodytė ir E. Nomeikaitė paeiliui pelnė dar po įvartį ir sugrąžino „Gintrai-Strektei-Universitetui“ dviejų įvarčių pranašumą.

Vis dėlto ir tai dar nebuvo pabaiga. 38 min. Rimantė Gudeliauskytė sugrąžino intrigą į rungtynes ir tik 40 min. E. Nomeikaitės pelnytas dar vienas įvartis padėjo tašką šiose rungtynėse ir „Gintra-Strektė-Universitetas“ nugalėjo 5:3 (2:1).

Per kitas dienos rungtynes „Gintra-Strektė-Universitetas“ nugalėjo Kelmės „Aušrą“ 8:3 (3:0) ir toliau tvirtai pirmauja Lietuvos čempionate.

Antroje vietoje žengianti Vilniaus „Žuvėdra-Tauras-Archyvų sistemos“ (15 tšk.) nugalėjo Širvintų SM ekipą 5:3 (4:1) ir „Klevą–Sporto gimnaziją“ - 4:1 (2:1).

Per kitas rungtynes Širvintų SM nugalėjo „Aušrą“ 9:3 (3:3) ir iškovojo pirmus taškus čempionate.

2017 metų Lietuvos čempionatas baigsis kovo 11-ą dieną varžybomis Vilniuje.

Baigiamos dienos tvarkaraštis:

2017 metų kovo 11 d. (šeštadienis, SM „Tauras“, Žygio g. 46, Vilnius)

11.00 val. Širvintų SM – Šiaulių „Klevas-Sporto gimnazija“;
11.50 val. Vilniaus „Žuvėdra-Tauras-Archyvų sistemos“ – Kelmės „Aušra“;
12.40 val. Šiaulių „Gintra-Strektė-Universitetas“ – Širvintų SM;
13.30 val. Kelmės „Aušra“ – Šiaulių „Klevas-Sporto gimnazija“;
14.20 val. Šiaulių „Gintra-Strektė-Universitetas“ – Vilniaus „Žuvėdra-Tauras-Archyvų sistemos“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją